• Gratis forundersøgelse

  Gratis forundersøgelse

  Tandprotese Teamet tilbyder dig en gratis forundersøgelse med henblik på den helt rigtige tandprotesebehandling for dig. Det er vigtigt, at du inden påbegyndelsen og den endelige beslutning omkring valg af protese ved, hvilke muligheder der findes, og hvad de indebærer for dig økonomisk.

  Læs mere
 • Tryklåsprotese

  Tryklåsprotese

  Har du ikke har sunde naturlige tænder tilbage, men stadig ønsker en protese, der sidder fast, kan en implantatprotese, også kaldet en tryklåsprotese, være løsningen. En implantatprotese kan give trygheden og æstetikken tilbage i hverdagen, så du kan spise og grine afslappet uden at være nervøs for, at protesen løsner sig.
  Tryklåsprotesen sidder fast på små trykknapper. Trykknapperne fungerer som kunstige tandrødder (implantater), hvorpå der monteres en lille kugle. Implantatsystemet kan også bruges, hvis man ikke ønsker ganeplade i overkæbeprotesen og kan også monteres i eksisterende tandproteser. Med implantater undgår du risikoen for ømhed i gummerne og problemer med at tygge maden.

 • Tandlægeskræk

  Tandlægeskræk

  Tandprotese Teamet tilbyder flere forskellige typer behandlinger til patienter med angst og tandlægeskræk.
  Som patient hos os behøver du ikke at være bange for tandbehandling på klinikken. Vi har mange års erfaring med netop dette, da vi har gennemgået et bredt udsnit af kurser i behandling af tandlægeskræk.

  Læs mere
 • Delprotese

  Delprotese

  Mangler du en eller flere af dine naturlige tænder, kan disse erstattes af en delprotese. Delprotesen holdes som regel fast ved hjælp af bøjler på de sunde naturlige tænder og sikrer dermed fuld tyggefunktion.

  Læs mere
 • Priser du kan regne med

  Priser du kan regne med

  Vil vil ikke bare slynge en pris ud til dig, uden en grundig forundersøgelse og en snak med dig om dine ønsker til protesen.
  På grundlag af undersøgelsen som helt gratis og uforpligtende, kan vi give dig en behandlingsplan og et skriftligt og fuldt konkurrencedygtigt tilbud – som du stole på holder helt til behandlingen er afsluttet.

  Læs mere
 • Helprotese

  Helprotese

  Når du ikke længere kan bevare dine naturlige tænder, er der behov for en helprotese.Helprotesen erstatter de mistede tænder og støtter kinder, kæbeled og læber samtsikrer tyggeevnen og bevaring af dit naturlige udseende.

  Læs mere
 • Årligt eftersyn

  Årligt eftersyn

  Eftersyn af din protese er vigtig for protesebehandlingens succes. Nye tænder har nemlig samme behov for vedligeholdelse som naturlige tænder.
  ​​​​​​​Som patient på vores klinik, passer vi på dig og dine tænder.

  Læs mere