• Kvalitetssikring

  Kvalitetssikring

  TandproteseTeamet har udviklet kvalitetssikring og procedurer, så vi lever op til de nye krav vedr. Vejledning om Medicinskudstyr efter mål fra lægemiddelstyrelsen.
  Alt patientarbejde på Tandprotese Teamet og i laboratoriet gennemgår en kvalitetssikring, så vi sikrer ensartet arbejdsgang, ligesom alle materialer vil være CE-godkendte.
  Tandprotese Teamet er optimeret med risikoanalyse og klinisk evaluering.
  Dette gøres blandt andet ved, at alle vores materialeleverandører skal afgive råmaterialeoplysninger og oplysninger om evt. allergirisiko m.v.

 • Medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere

  Medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere

  Som medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere kan vi GARANTERE dig markedets bedste tandproteser fremstillet af gennemtestede kvalitetsmaterialer i eget laboratorium.

 • Samarbejde med egen tandlæge

  Samarbejde med egen tandlæge

  Tandprotese Teamets har et tæt samarbejde med din egen tandlæge. Dette samarbejde sikrer dig den optimale behandling og proteseløsning.

 • Hygiejneprofil

  Hygiejneprofil

  TandproteseTeamets målsætning er at udføre patientbehandling og fremstilling af tandproteser i et rent miljø med højeste hygiejnestandard.
  Vi rengør instrumenter i desinficerende væske og herefter steriliseres samtlige instrumenter og aftryksskeer. Efter sterilisering pakkes alle instrumenter i sterile poser.
  Fra den ene patient går ud af døren, til den næste bydes indenfor, foretages følgende på klinikken: -Alle instrumenter fjernes -Alle slanger, håndtag, betjeningspaneler, blyanter, borde, stole, patientstole m.m. rengøres med microfiberklude og bakteriefrit vand, hvorefter de afsprittes med spritserviet. -Nakkestøtten får påsat ny serviet.
  Der benyttes altid engangshandsker, -servietter og -krus under patientbehandling.
  ​​​​​​​Arbejdsmiljøet og hygiejnen på laboratoriet er godkendt af arbejdstilsynet og er klassificeret til en virksomhed i klasse 1, som er det højest mulige.

 • "Fuld tilfredshed eller pengene tilbage"

  TandproteseTeamet fremstiller udelukkende tandproteser med de nyeste teknologier og materialer og vi er løbende under efteruddannelse så vi kan tilbyde dig markedets bedste proteser og behandlinger. Din livskvalitet som protesebruger er meget vigtig for os og derfor fremstiller vi udelukkende proteser på højt fagligt niveau og til faste lave priser.
  Nye tænder som opretholder tyggeevnen og giver dig et naturligt udseende.
  TandproteseTeamet står 100% inde for kvaliteten og derfor tilbyder vi ”Fuld tilfredshed eller pengene tilbage”.