• Priser og tilskud

  Priser og tilskud

  Det er vigtigt for os, at vi kan give dig så nøjagtig en pris som muligt, som du kan stole på uden at skulle bekymre dig om uforudsete overraskelser. Prisoverslaget er skriftligt og fuld konkurrencedygtigt i forhold til øvrige tandteknikeres priser og kvalitet.

  Læs mere
 • Priser du kan regne med

  Priser du kan regne med

  Vil vil ikke bare slynge en pris ud til dig, uden en grundig forundersøgelse og en snak med dig om dine ønsker til protesen.
  På grundlag af undersøgelsen som helt gratis og uforpligtende, kan vi give dig en behandlingsplan og et skriftligt og fuldt konkurrencedygtigt tilbud – som du stole på holder helt til behandlingen er afsluttet.

  Læs mere
 • Priskategorier

  Priskategorier

  Vi tilbyder tandproteser i 2 priskategorier - grøn og blå. På denne måde kan du på en overskuelig måde vælge den løsning der passer dig bedst.
  Farverne afspejler materialer, udseende, konstruktion og individuelle ønsker til protesens kosmetiske udformning. Alle vores proteser er CE-mærkede, så uanset hvilken kategori du vælger, er du sikker på at få en tandprotese som opfylder de hejeste krav til kvalitet og materialer.

  Læs mere
 • Finansiering og abonnement

  Finansiering og abonnement

  TandproteseTeamet tilbyder fuld finansiering af din tandprotese helt ned til kun 125,- om måneden - uden ekstra omkostninger.
  Så nu kan du få råd til en protese i topkvalitet - selvom pengene måske er små, eller du blot gerne vil dele udgiften ud over en længere periode.
  0,- kr. i renter, 0,- kr. i udbetaling, 0,- kr. i gebyr.

  Læs mere